Lainaten rakkaan, eläkeityneen puukässän openi (tuttavien kesken 'Maahinen') sanoja: "Suomen kesä on vihreä talvi." En haluaisi dissata, mutta on välillä ahdistavaa kestää tätä kylmää, koleaa säätä, kun vihdoin tiedän mihin maahan kuulun... Kirjoitusten ajan täytyy kyllä pysyä täällä vielä ja siksi harmittaa...

Well, let's change the subject, won't we!  Eli:

Gleen Jesse St.James jaksaa aina virkistää mielialaa<3 Tänään on ollut töiden jälkeen muutenkin tällainen "kotipäivä", eli olen katsonut Gleetä, GG:tä ja Vampire Diariesin eilisen jakson nauhalta plus tuunannut söpis kansion helpottamaan lähistöllä häämöttävää kouluun palaamista:) Tässä kuvaa:

Ps. sorry laatu kusahtaa, kännykkä ja huono valo...

Taas kauhee kiire, kun pitäis suihkussakin keretä käydä ja pestä hiukset ja huomenna aamulla aikasin töihin lapsia vahtimaan ja haluisin vaan tutkii vuodatus.net:iä...:P Joten laitan pikaisesti vielä pari kuvaa kännykästä napattua:

Tämä elokuva on niin pakko nähdä! Saapasjalkakissa on aina ollut huippu hahmo ja Shrekit muutenkin leffoja jotka olen katsonut miljoonaan ja taas miljoonaan kertaan, I just love them + Antonio Banderas äänenä voisi riittää jo selitykseksi..;)  Ähh, miten nää kuvat saisi tohon keskelle eikä sivuun...???

[[split]]